Kuponok

 A fotózás olyan ajándék, amit egyformán jó ajándékba adni és kapni is. Sőt, ha véletlen kettő lesz belőle akkor dupla lesz az öröm.
Az idei szezonban 5 különböző ajándékkupon közül választhattok.

történetmesélő dokumentaritsa családfotózás ajándék karácsony utalvány gyerekfotózás2 órás fotózás, 40 db kép (színes és fekete-fehér verzióban)
68 000 HUF

Kötetlen fotózás a szabadban vagy az otthonotokban.

történetmesélő dokumentaritsa családfotózás ajándék karácsony utalvány gyerekfotózás4 órás fotózás, 60 db kép (fekete-fehér és színes verzióban), slideshow
85 000 HUF

Ez a fotózás napkeltekor kezdődik és ebédidőben ér véget, a kettő között sok-sok kalanddal: álmos hempergés az ágyban, hajnali horgászat, rendetlen konyha egy nagy családi reggeli után, piknik a szabadban, bevásárlás a piacon, játék a kertben vagy kirándulás városnéző busszal….csak rajtad áll, mi az, ami a délelőttbe belefér.

történetmesélő dokumentaritsa családfotózás ajándék karácsony utalvány gyerekfotózás4 órás fotózás, 60 db kép (fekete-fehér és színes verzióban), slideshow
85 000 HUF

Egy napos tavaszi vagy nyári délután tökéletes arra, hogy fotókat készítsünk rólatok. A fotózás a délutáni szieszta után kezdődik, és addig tart, ameddig az utolsó estipuszi elcsattan.
Használjuk ki a délutáni napfényt, figyeljünk felhőállatkákat, másszunk fára, fürödjünk a tóban, nézzük meg a naplementét, kempingezzünk a kertben, amíg be nem kergetnek minket a szúnyogok.

történetmesélő dokumentaritsa családfotózás ajándék karácsony utalvány gyerekfotózás10 órás fotózás, 150 kép (fekete-fehér és színes verzióban), slideshow
180 000 HUF

Minden családnak megvan a saját, egyedi története, és pontosan ez az, amit az egy napos fotózás a legőszintébben és legközvetlenebbül elmesél.
A “Day in the Life” sorozat pontosan az, aminek hangzik: egy egész napos dokumentarista fotózás rólatok, nagy hangsúlyt fektetve a portrékra is. Kora reggel kezdődik, amikor a gyerekek gyűrött pizsamában, ti pedig gyűrött arccal kimásztok az ágyból, és estig tart, ameddig az utolsó lámpát lekapcsoljátok a gyerekszobában. Ezek az egyszerű, mindennapi pillanatok teszik egyedivé és megismételhetetlenné a Ti családotok történetét.

történetmesélő dokumentaritsa családfotózás ajándék karácsony utalvány gyerekfotózás4-10 óra fotózás, 60 – 150 kép (fekete-fehér és színes verzióban), slideshow
80 000 HUF-tól (előre egyeztetett helyszín és program alapján)

Lakóautóval vágtok neki Európának? Először viszitek vitorlázni a gyerekeket, vagy kis házat béreltek a tengerparton, esetleg horgásztok a Balatonon? Örömmel veletek tartok, hogy dokumentáljuk ezeket a megismételhetetlen pillanatokat.

A kuponok az egész ország területére érvényesek, sőt előzetes egyeztetés alapján külföldön is felhasználhatók.

Az ajánlatok az utazási költséget nem tartalmazzák. Írj, és a részleteket levélben egyeztetjük.