Óvodai és iskolai fotózás

Élettel teli képeket szeretnél kapni gyermekedről az ovis vagy iskolai fotózás során? Ebben a műfajban is csodás képek születhetnek, csak nyitottságra és a gyerekekre való hangolódásra van szükség.

AZ OVIS ÉS ISKOLAI FOTÓZÁS IS LEHET MENŐ!

A csoportok több lehetőség közül választhatnak:

  • történetmesélő fotózás
  • hagyományos, háttér előtti fotózás

TÖRTÉNETMESÉLŐ FOTÓZÁS

A történetmesélő ovis vagy iskolás fotózás reggeltől a délutáni alvásig vagy az órák végéig tarthat vagy akár végigkísérhet egy teljes napot.

El szeretném mesélni a szülőknek, amit nem látnak: hogyan működnek együtt a gyerekek, hogyan telik gyermekük egy napja, nélkülük. Nagy hangsúlyt fektetek a portrékra, de főként életképeket készítek.

A fotózást mindig pontos egyeztetés előzi meg a gyerekek napirendjéről és az intézményi lehetőségekről. A történetmesélő fotózás feldolgozhat egy egyszerű hétköznapot, de akár dokumentálhatja egy közös kirándulás eseményeit is.

child portrait storytelling photography family documentary photojournalism familydocumentary gyerekfotózás gyerekfotós gyerek fotó történetmesélő dokumentarista családfotós családfotózás család fotózás portré ditl óvoda óvodai fotózás

ÓVODAI TÖRTÉNETMESÉLŐ FOTÓZÁS

Nézegesd meg a további képeket is!

„HAGYOMÁNYOS” FOTÓZÁS

Az, hogy fotós háttér előtt fotózunk nem jelenti azt, hogy végig illemtudóan kell viselkedni, kihúzni magunkat és erőltetetten mosolyogni. A képeken a gyerekek egyesével és barátaikkal is szerepelhetnek, kedvük szerint. A fantáziájuknak pedig általában semmi nem szab határt.

A képek készülhetnek egy tablóhoz, búcsúajándékhoz az osztályfőnöknek, de akár a farsangi jelmezeket is megörökíthetitek, csak rajtatok múlik.

school photography storytelling documentary children iskolai fotózás történetmesélő dokumentarista fotózás család portré

ISKOLAI „HAGYOMÁNYOS” FOTÓZÁS

Nézegesd meg a további képeket is!

(Kollázs foglalkozással kiegészítve is rendelhető.)

Egy óvodai vagy iskolai fotózás mindig izgalmas kihívásokat tartogat, mert sok gyerekkel kell közeli kapcsolatba kerülnöm, úgy hogy közben arra is oda kell figyelnem, hogy nagyjából kiegyensúlyozott arányban szerepeljenek: a szégyenlősek és a fotózás rajongói egyaránt. Célom, hogy a fotózás során kirajzolódjon a gyermek valódi személyisége, és élettel teli képek őrizzék ezt a megismételhetetlen és rövid időszakot, és a barátságokat.

Személyre szabott ajánlathoz írj nekem a helyszín, a csoport létszámának megjelölésével.