Óvodai és iskolai fotózás

Egy óvodai vagy iskolai fotózás mindig izgalmas kihívásokat tartogat, mert sok gyerekkel kell közeli kapcsolatba kerülnöm, úgy hogy közben arra is oda kell figyelnem, hogy nagyjából kiegyensúlyozott arányban szerepeljenek: a szégyenlősek és a fotózás rajongói egyaránt.

A családok több megvalósítás közül választhatnak. A fotózás menetét mindig előre egyeztetjük, hogy illeszkedjen a gyermekek napirendjéhez és személyiségéhez.

TÖRTÉNETMESÉLŐ FOTÓZÁS

A történetmesélő ovis vagy iskolás fotózás reggeltől a délutáni alvásig vagy az órák végéig tarthat vagy akár végigkísérhet egy teljes napot.

El szeretném mesélni a szülőknek, amit nem látnak: hogyan működnek együtt a gyerekek, hogyan telik gyermekük egy napja, nélkülük. Nagy hangsúlyt fektetek a portrékra, de főként életképeket készítek.

A fotózást mindig pontos egyeztetés előzi meg a gyerekek napirendjéről és az intézményi lehetőségekről. A történetmesélő fotózás feldolgozhat egy egyszerű hétköznapot, de akár dokumentálhatja egy közös kirándulás eseményeit is.

child portrait storytelling photography family documentary photojournalism familydocumentary gyerekfotózás gyerekfotós gyerek fotó történetmesélő dokumentarista családfotós családfotózás család fotózás portré ditl óvoda óvodai fotózás

ÓVODAI TÖRTÉNETMESÉLŐ FOTÓZÁS

Nézegesd meg a további képeket is!

„HAGYOMÁNYOS” FOTÓZÁS

Az, hogy fotós háttér előtt fotózunk nem jelenti azt, hogy végig illemtudóan kell viselkedni, kihúzni magunkat és erőltetetten mosolyogni. Ezeken a képeken a gyerekek egyesével és barátaikkal is szerepelhetnek, kedvük szerint. A fantáziájuknak pedig csak a képzelet szab határt – én biztosan nem.

A képek készülhetnek egy tablóhoz, búcsúajándékhoz az osztályfőnöknek, de akár a farsangi jelmezeket is megörökíthetitek, csak rajtatok múlik. A képeket nagy felbontásban, digitálisan adom át a szülőknek, de lehetőség van nyomtatásra is.

school photography storytelling documentary children iskolai fotózás történetmesélő dokumentarista fotózás család portré

ISKOLAI „HAGYOMÁNYOS” FOTÓZÁS

Nézegesd meg a további képeket is!

Már kollázs foglalkozással kiegészítve is rendelhető.

AZ OVIS ÉS ISKOLÁS FOTÓZÁS IS LEHET MENŐ!

A ti gyereketek is sírva fakadt, mert nem lehetett kibontani a karácsonyi ajándék dekorációt az ovis fotózáson? Vagy olyan, mintha nem is őt látnád a képen?

Itt az ideje, hogy megújuljon az ovis és iskolás fotózás! Ebben a műfajban is csodálatosakat lehet alkotni, csak egy kis nyitottságra és a gyerekekre hangolódásra van szükség.