[:en]Packages[:hu]Csomagok[:]

[:en]

DAY IN A LIFE OF

Every family has their own unique story so let’s take a day to capture your true stories! A “Day in the Life session” is exactly what it sounds like: a documentary photo session about one day in your life. It starts when your kids get up (it’s really Ok if it’s at 6 o’clock) and finishes when the day ends.

I will capture your raw and sincere moments that make up the story of your everyday life: your daily routine (bath time, story time), the sleepy, grumpy or tired faces, the funny smiles and the crocodile tears too (all within 5 minutes sometimes).

The simple everyday things make your “Day in the Life sessions” so special.

• 10 hours shooting
• 150 pictures
• Slideshow

HOLIDAY IN THE LIFE OF

Even when you’re travelling to the seaside with a camper, taking the kids sailing for the first time, renting a beach house or going fishing to the lake, I can join you and capture these once-in-a-lifetime moments.  

• 10 hours shooting
• 150 pictures
• Slideshow

MORNING IN THE LIFE OF

The shooting begins at sunrise and ends at lunchtime with a lot of adventures and family activity.

Sleepy heads and big family hugs in funny pyjamas, messy kitchen after a big family breakfast, shopping at the market, fishing with daddy, playing in the garden or travelling on a sightseeing bus. It’s all up to you how many adventures you can fit into your morning.

• 4 hours shooting
• 60 pictures
• Slideshow

AFTERNOON IN THE LIFE OF

A sunny spring or summer afternoon could be perfect time for taking photographs of your family.

This photo session starts after your siesta and lasts till you blow the last goodnight kiss.

Let’s enjoy the beautiful summer lights, watch the cloud animals swimming in the sky, climb a tree, jump into the lake, watch the sunset and camp in the garden together until the mosquitoes allow it!
• 4 hours shooting
• 60 pictures
• Slideshow

“PETIT” SHOOTING

• 2 hours shooting in the morning or in the afternoon.
• 40 pictures

[:hu]

DAY IN A LIFE OF

Minden családnak megvan a saját, egyedi története, és pontosan ez az, amit az egy napos fotózás a legőszintébben és legközvetlenebbül elmesél.

A “Day in the Life” sorozat pontosan az, aminek hangzik: egy egész napos dokumentarista fotózás rólatok, nagy hangsúlyt fektetve a portrékra is. Kora reggel kezdődik, amikor a gyerekek gyűrött pizsamában, ti pedig gyűrött arccal kimásztok az ágyból, és estig tart, ameddig az utolsó lámpát lekapcsoljátok a gyerekszobában.

Az egész napos fotózás a napi rutinotokat követi: ébredés, reggeli, fogmosás, öltözködés, közös játék, családi ebéd, kirándulás vagy látogatás a nagyinál, széles mosolyok és persze krokodilkönnyek (akár 5 percen belül).Ezek az egyszerű, mindennapi pillanatok teszik egyedivé és megismételhetetlenné a Ti családotok történetét.

10 órás fotózás, 150 db kép, slideshow

A NYARALÁS EGY NAPJA

Lakóautóval vágtok neki Európának? Először viszitek vitorlázni a gyerekeket, vagy kis házat béreltek a tengerparton, esetleg horgásztok a Balatonon? Örömmel veletek tartok, hogy dokumentáljuk ezeket a megismételhetetlen pillanatokat.

10 órás fotózás, 150 db kép, slideshow

EGY REGGEL TÖRTÉNETE

Ez a fotózás napkeltekor kezdődik és ebédidőben ér véget, a kettő között sok-sok kalanddal: álmos hempergés az ágyban, hajnali horgászat, rendetlen konyha egy nagy családi reggeli után, piknik a szabadban, bevásárlás a piacon, játék a kertben vagy kirándulás városnéző busszal….csak rajtad áll, mi az, ami a délelőttbe belefér.

4 órás fotózás, 60 db kép (fekete-fehér és színes verzióban), slideshow

EGY DÉLUTÁN TÖRTÉNETE

Egy napos tavaszi vagy nyári délután tökéletes arra, hogy fotókat készítsünk rólatok. A fotózás a délutáni szieszta után kezdődik, és addig tart, ameddig az utolsó estipuszi elcsattan.

Használjuk ki a délutáni napfényt, figyeljünk felhőállatkákat, másszunk fára, fürödjünk a tóban, nézzük meg a naplementét, kempingezzünk a kertben, amíg be nem kergetnek minket a “csúnyogok”.

4 órás fotózás, 60 db kép (fekete-fehér és színes verzióban), Slideshow

“MINI” FOTÓZÁS

2 órás fotózás választott napszakban (reggel vagy délután), 40 db kép (fekete-fehér és színes verzióban)


[:]