SZÖVEGÍRÁS

Freelancer senior szövegíróként kapcsolódom az ügynökségek munkájához: a szövegírás mellett sokszor art direktori és fotós feladatokat is ellátva. A kedvenc kampányaimat gyűjtöttem ide össze:

BABA: Éljen a ramazuri!


Szövegíróként és édesanyaként is büszke vagyok rá, hogy immár 3. éve dolgozom a Baba Ramazuri platformon. Célunk, hogy a családi élet valódi, kliséktől mentes oldalát mutassuk meg, ezzel is csökkentve a nyomást az édesanyákon és a családokon. Ahhoz, hogy „jól csináld” nem kell tökéletesnek lenned, hiszen a családi élet szépsége épp a tökéletlen pillanatokban rejlik.

Szövegíróként (reklámötlet, narráció), werkfotósként, a rendező asszisztenseként és a szereplő izguló anyukájaként vettem részt a projektben. Azt hiszem, így sokéves ügynökségi munka után is, ez volt a legizgalmasabb kampány, amin dolgozhattam. Persze nem csupán azért mert fontosnak tartom a kampányüzenetet, hanem mert barátokkal és a családommal dolgozhattam együtt. A platform az évek során egyre több tartalommal bővült (filmek, új illat kommunikációk, bannerek), és 2024-ben is izgalmas purpose projektekkel készülünk a platformon belül.

Ügynökség: KIOSK

WERK slideshow


Rhinospray plus: Minden orr fellélegezhet

A Rhinospray plus számára készült kampány fejlesztése során a legnagyobb kihívást a széles célcsoport megszólítása jelentette: hiszen a gyengéd permet 6 éves kortól már alkalmazható. A piacon megtalálható termékek hasonló mechanizmussal és hatékonysággal rendelkeznek, ezért a cél egy jól megkülönböztethető, ugyanakkor az érzelmekre ható platform kialakítása volt.

Feladataim: Alapkoncepció, film (jelenetek) és printek ötletszintű kidolgozása, aktív részvétel a casting folyamatokban. Szövegíró feladatok: szlogen, konkrét szövegek (narráció, headline, leírások, bannerek, SM kampány szövegezése). Fotósként a kampány képanyagának elkészítése.

Ügynökség: McCann Budapest


Vichy: Változókor? Én nem változom!

A változókor az egyik legkomplexebb életszakasz a nők életében, amelynek része a menopauza is. Van, akit megvisel, van, aki észre sem veszi. Egy biztos, hogy még mindig keveset beszélünk róla, pedig ez egy természetes folyamat, amelyen minden nő keresztül megy. 
Büszke vagyok rá, hogy immár 2. éve részt vehettem a Vichy „Változókor? Én nem változom!” podcast- és videó-sorozatának hazai kampányában, amelynek célja, hogy ledöntse a menopauza tabuját.

Feladataim: javaslat a műsorvezetőre, szereplőkre. Szövegírói feladataim: PR cikkek, SM szövegek (YT, Spotify, bannerek), részvétel a casting folyamatokban. Art direktori feladatok: Aktív részvétel a podcastfelvételek készítése és a fotózások során.

Ügynökség: McCann Budapest

PR CIKK

PODCAST EPIZÓDOK


Martin Munkácsi kiállítás – Ludwig Múzeum

Munkácsi Márton a modern fotózsurnalizmus egyik legnagyobb úttörője, egyben korának legjobban fizetett sztárfotográfusa volt. Sikerének fő állomásain, Budapesten, Berlinben és New Yorkban olyan meghatározó magazinoknak dolgozott, mint a Pesti Napló, a Berliner Illustrirte Zeitung, a Harper`s Bazaar, a Life vagy a Ladies` Home Journal.

A Ludwig Múzeum számára készült kiállítást népszerűsítő kampány alapkoncepcióján dolgoztam.

Ügynökség: PROUD