[:en]ABOUT CHILD PHOTOGRAPHY[:hu]A GYEREKFOTÓZÁSRÓL[:]

[:en]Playfulness and spontaneity are what I like most in child photography and children. Every child and situation is unique. The only challenge is to find a way to show that uniqueness. I have been telling families’ stories through photography since 2012. I like natural lights, family emotions and dynamics.

I am a Budapest-based storyteller photographer; I take photos around Hungary and abroad as well. You can contact me if you would like to have your child or your family photographed, want to document a family event, a holiday, do a kids’ fashion shoot, school, kindergarten class photos or anything involving kids. My pictures have won several hungarian and international awards.

Gift somebody you like, choose from my family photo coupons.[:hu]Családi történeteket mesélek képeken keresztül 2012 óta. A játékosság és a spontanetiás az, amit a gyerekfotózásban és a gyerekekben a legjobban szeretek. Minden gyerek és minden szituáció más valamiben. A kihívás az, hogy megmutassam, hogy miben. Szeretem a természetes fényeket, a családi érzelmeket és dinamikát.

Munkámat több hazai és külföldi díjjal is elismerték.

Budapesten élek, de az ország egész területén és külföldön is vállalok fotózásokat. Kereshetsz gyerek és családi fotózással, családi események, nyaralások dokumentálásával, gyerekdivat fotózással, óvodai és iskolai fotózással vagy egyéb gyerekes dolgokkal kapcsolatban.

Lepj meg valakit, válassz többféle fotózási kupon közül![:]