ÉLJEN A RAMAZURI! – Baba kampány

Szülőnek lenni fárasztó és bizonytalan állapot. Tükröt tart elém, és nem csak a jó tulajdonságaimat látom benne: néha türelmetlen vagyok, kissé meggondolatlan, de szerencsére, úgy tűnik sokszor vicces is.
6 éve pedig nincs annál jobb érzés, mint amikor kacarászik, vagy mégis: ha együtt kacarászunk.

Májustól egy izgalmas és testhezálló feladaton dolgoztunk: egy olyan kampányon, amely valódi családokról szól, valódi családoknak. Középpontban azokkal az egyszerű, tökéletlen mindennapi szituációkkal, amelyektől család a család. Ha alaposan megnézitek a filmet, a jelenetek között biztosan fel fogjátok ismerni egy-két fotóm hangulatát, és ha még alaposabban megnézitek, akkor a családomat is.

Szövegíróként, werkfotósként, a rendező asszisztenseként és a narrátor izguló anyukájaként vettem részt a projektben. Azt hiszem, így sokéves ügynökségi munka után is, ez volt a legizgalmasabb kampány, amit megvalósíthattunk. Persze nem csupán a műhó miatt, hanem azért is, mert barátokkal és a családommal dolgozhattam, egy olyan kampányon, amelynek hiszünk az üzenetében.

Ha pedig szeretnétek kicsit benézni a kulisszák mögé, hogyan is zajlik egy ilyen öntörvényű forgatás, hogy kiket küldött a Télapó a műhóval, és hogy milyen volt a hangulat, akkor nézegessétek meg a 3 napos forgatás werkfotóiból készült slideshow-t.

Éljen a ramazuri! Most is és különösen karácsonykor is!

ÜGYFÉL: Baba
ÜGYNÖKSÉG: KIOSK Advertising
KREATÍV IGAZGATÓ, ART DIRECTOR: Endrődi Zoltán
STRATÉGIAI VEZETŐ, SZÖVEGÍRÓ: Mátyus Viktor
SZÖVEGÍRÓ: Boncsér Orsolya
RENDEZŐ: Sós Bálint Dániel
OPERATŐR: Garai Gábor