Menedékház Alapítvány – Nyaralás!

A táborunk helyszíne Sukoró volt, ahol a szálláson egy-egy egymásból nyíló szobán osztoztunk. A táborba egy fejlesztőpedagógus is elkísérte a gyerekeket, így a fürdések, kirándulások és lovaglás között, jutott idő a csoportos foglalkozásokra is.
A slideshow-t a gyerekek, szüleik és az Alapítvány munkatársai számára készítettem, hogy ne csak visszagondolni legyen bizsergető, hanem fotóink is maradjanak arról, milyen az amikor összes gondunk félretéve, mindenkinek fülig ér a szája. Nagyon hálás vagyok minden egyes találkozásért legyen szó kiskorú vagy nagykorú táborlakóról.
Szeretném, ha minden gyerek legalább egyszer nyaralhatna a nyári szünetben!

A Menedékház Alapítvány, Családok Átmeneti Otthona az ország egész területéről fogad lakhatási gondokkal küzdő, rászoruló családokat. Céljuk, hogy a családok együtt maradhassanak, és a náluk töltött idő alatt úgy megerősödjenek, hogy saját lábukra állva is boldoguljanak. Az Alapítvány weboldala: http://www.menedekhaz.hu/
Látogassatok el a FB oldalukra https://www.facebook.com/menedekhaz/, ahol nyomon követhetitek munkájukat!

A videóban szereplő dalért pedig nagy köszönet a Punnany Massifnak, akik hozzájárultak a felhasználásához. A nyaralás kedvenc képeit hamarosan külön albumba rendezve is feltöltöm nektek.